Bu Yoruk yaylasında topkoruda olan hamile kadın ve yaninda Çocuk, Benim.koydugim ve acdigim.konular bana aittir kimseden emanet almam . Saygılar
[/img]
[/img]Treks34 yazdı: ↑Çrş Tem 01, 2020 19:02Balkaya34 Selam
Yazılarının ve resimlerinin paylaşmak üzere devamını dilerim.
[/quot
Selam,,,,Aynı alanda ve ayni derede (( top.koruda, yorük yaylasında )) Yazılarda agıllardan at ile bir saat mesafede ,KATIRBOGAN GÖLÜ vardir der bu göl çok derinde ,Zor inilir bir yerde , ŞELÂLE den alan su burada GÖL oluşturuyor 2,5 x 4 metre bir oda şeklinde icine girdigimizde 2 metre veya birazdaha fazla bir derinlikvar, Àsagidaki resimde gördüğünüz Kapi gibi oturtulmüs görüntünün yüzeyinde ayrica birde KIBELE Var basinda Taç var kucaginda KARACA yavrusu var ,Ozel yapılmış bir göl, Burada bize DALGIÇ gibi suya dalan bir kisi gerekiyor, Burada hem HİTİT deposu ,Ayrica Eskiya belgelerinden okudugumuz 3 adet Dışı ZİFT ile izole edilmiş Kasa var,,, Bunlar halen duruyor hic bir islem.yapmadim vede denemedim ,Bozulmasin diye.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir
Oturum açma, güvenlik, kimlik doğrulama, sayfa dolaşımı ve temel forum özellikleri için gereklidir. Kapatılamaz.
Görünüm/tema gibi tercihlerinizi hatırlamaya yardımcı olur (kullandığınız tema, bazı arayüz tercihleri vb.).
Ziyaretçi istatistikleri ile siteyi iyileştirmemize yardımcı olur. (Örn. Google Analytics)
Reklam / yeniden hedefleme gibi amaçlarla kullanılabilir. Kullanılmıyorsa kapalı bırakabilirsiniz.
| Çerez Adı | Kategori | Amaç | Süre |
|---|---|---|---|
| PHPSESSID | Zorunlu | Oturumun sürdürülebilmesi (session yönetimi). | Oturum süresi (tarayıcı kapanınca/oturum bitince) |
| phpbb3_*_sid | Zorunlu | Forum oturumu/kimlik doğrulama (phpBB session id). | Genellikle oturum süresi |
| phpbb3_*_u | Zorunlu | Giriş yapan kullanıcıyı hatırlama (phpBB kullanıcı tanımlaması). | Genellikle uzun süreli (örn. 1 yıl) * |
| phpbb3_*_k | Zorunlu | “Beni hatırla” benzeri kalıcı oturum anahtarı (phpBB). | Genellikle uzun süreli (örn. 1 yıl) * |
| _ga | Analitik (Rıza) | Google Analytics: kullanıcıyı ayırt etmek için rastgele kimlik üretir. | Genellikle 2 yıl * |
| _ga_TC3G3NW6XM | Analitik (Rıza) | Google Analytics: ölçüm/oturum verilerini sürdürmeye yardımcı olur. | Genellikle 2 yıl * |
| _gid | Analitik (Rıza) | Google Analytics: ziyaretleri kısa süreli olarak gruplar. | Genellikle 24 saat * |
| _gat_gtag_UA_113088836_1 | Analitik (Rıza) | Google Analytics: istek oranını sınırlar (rate limit). | Genellikle 1 dakika * |
| ar_debug | Analitik / Teknik | Tanılama / debug amaçlı teknik kayıt (kurulu bileşenlere göre değişebilir). | Kısa süreli * |