VOLCAN KAYITLARI

delta

Re: VOLCAN KAYITLARI

Mesaj gönderen delta » Çrş Mar 11, 2026 15:08

sa Treks34 ustam wolcan kullandıgı üçleme hakkında bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz

Kullanıcı avatarı
Treks34

Re: VOLCAN KAYITLARI

Mesaj gönderen Treks34 » Çrş Mar 11, 2026 20:17

Delta Selam

Bu kadar bilgi içinde bir çok kirlilik gördüm.

Birisi senin sorduğunu sormuş"kullanmış oldugu üçleme (eşkenar üçgen üçlemesi) ve çözümü hakkında bilgisi olan paylaşım yapabilirmi" diye şöyle düşünmek lazım o zaman da bu eşkenar üçgeni eşkenar üçgen olarak bilen kimler var acaba...
Bana kalsa olsa olsa onun adı"müselles-i mütesâvi'l-adlâ" olurdu ama hiç bir kaydında buna rastlamadım. demekki biri yine üfürmüş diyeceğiz bu durumda

Bunlardan bir diğeri de de mallarını gizleme için kurduğu sistemini üçleme ile yapmış üç tane V işareti kırmızı kayaya vurmuş kayalarda büyükten küçüğe, V lerde ise büyükten küçüğe diye anlatılan bir durum ortaya atmış.

Bir başkası, Volcan aslında Kuranı çok iyi bilen, ibranice ve arapcayla birlikte batı dillerini okuma ve yazma sistemini çok iyi bilen birisi diyip 3,5,7 l, sistemden bahsedip üstüne birde ebcet hesabına daldırmışlar.

Bu Volçan ne ibranice bilir ne arapça yalan dolu bir açıklama olmuş bilse bilse belki farsa bilir.o da yaşadığı topluluğun dili olduğu için olsa gerek. Bu yüzden ebcet falan yada 3 lü 5 li sistem diye anlatılanların hepsi uydurmadır.

Tavsiyem bu tarz anlatımlara inanmayın. Adamın böyle bir sistemi yok.

Bir başka başlıkta volcanın kim olduğunu açık açık anlattım. herkesin okuyup kendi yollarını çizmeleri lazım. aksi durumda sonuca varmak çok çok zor

Volçan a ait olan linki burada paylaşayım https://www.defineciyiz.org/viewtopic.php?f=36&t=417 umarım faydalı olur.
ALLAH KURAN İLE AKLIN YOLUNU AÇAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir